当前位置: 首页 >> 留学生教育 >> 入学(毕业)手续 >> 正文

申请条件

2011-02-22 14:56:04  点击:[]

Application Criteria

1.本科生:具有相当于高中毕业以上的学历,身体健康者。

2.硕士研究生:大学本科毕业或具有同等以上学历,身体健康者。

3.博士研究生:已获得硕士学位或具有同等以上学历者,身体健康者。

4.高级进修生:具有相当于硕士学位的学历,可提供研究课题计划,在本院导师指导下就某一专题进修提高,身体健康者。

5.普通进修生:具有一定医学基础者或具有开业资格的医师、针灸师、理疗师等。

6.汉语生:高中毕业生,身体健康。

7.申请要求:在进入医学课程学习之前必须具有HSK6级水平,如无,则要接受学院安排的汉语课程学习。

1. For Bachelorship: the applicants must acquire a certificate equivalent to Chinese high-school diploma or higher and be in good health.

2. For Master Degree: the applicants must acquire Bachelor Degree or equivalent academic record, and be in good health.

3. For Doctor Degree: the applicants must acquire at least Master Degree or equivalent academic record, and be in good health.

4. For Senior Advanced Study: the applicants must acquire Master Degree and be in good health. The advanced training on specific subject can be arranged under the guidance of Chinese tutors in accordance with the students’ fields of interest.

5. For Advanced Study: the applicants are expected to have mastered certain basic medical knowledge, or to be qualified doctors, acupuncturists, physical therapists etc.

6. For Chinese Study: the Applicants must acquire a certificate equivalent to Chinese high school, and be in good health.

7. All the applicants for the academic degree study are expected to acquire an HSK-6 certificate before attaching Medical classes, or else they have to study Chinese language arranged by the College.